Schrijnwerkerij Brava: Jarenlange ervaring en een passie voor hout

Schrijnwerkerij Brava in Heusden-Zolder werkt creatieve ideeën met precisie uit tot hoogkwalitatieve realisaties. Brava heeft ervaring met zowel binnen- als buitenschrijnwerk, van kleine maatwerkopdrachten tot totaalprojecten.

Schrijnwerkerij Brava BVBA badkamer

U kan bij onze schrijnwerkerij terecht voor keukens, badkamers of dressings op maat. Daarnaast plaatsen wij ook met plezier en kennis van zaken uw nieuwe deuren of voorzien wij uw woning of zaak van een nieuwe trap. Ook voor een traprenovatie of een unieke kast bent u bij ons aan het juiste adres. Tenslotte heeft Brava ook kennis van zaken voor buitenschrijnwerk zoals gevelbekleding.

Benieuwd naar onze diensten? Maak hieronder uw keuze.

keuken op maat brava bvba corian composiet hi-macs

Keukens op maat

Een keuken is niet alleen een verlengde van uw woning, maar ook van uzelf. Een keuken op maat hoeft bovendien niet duur te zijn, maar is wel onbetaalbaar uniek.

Badkamers

Modern strak of landelijk sierlijk, Schrijnwerkerij Brava verzorgt voor u badkamers in alle stijlen. Wat moet u zelf doen? Genieten van uw persoonlijke relax- en wellnessruimte.

dressing inloopkast brava bvba

Dressings

Een dressing is veel meer dan een rij kasten. Met de juiste dressing wordt de dagelijkse keuze van uw kleding een echt plezier.

Trappen

Met een trap van Schrijnwerkerij Brava tilt u uw interieur letterlijk naar het volgende level. Een subtiel ontwerp of een ware blikvanger, alles kan.

deuren branddeuren brava bvba

Deuren

Deuren zijn een essentieel onderdeel van uw woning. Bekijk de waaier aan opties die u bij Schrijnwerkerij Brava heeft.

Kasten

Kasten

Een kwalitatieve kast is een partner voor het leven. Kies daarom voor een kast op uw maat.

Gevelbekleding

Een houten gevelbekleding geeft uw woning of zaak een warme, moderne look die nooit onopgemerkt blijft.

Klaar voor uw droomproject? Vraag dan nu uw gratis offerte aan.